Template asal blog " Still Counting . . . "




MoshiMoshi.

Dulu, asalnya template blog Stil Counting . . . ni i amik dari sini. Download doc, upload doc then save. Taraaaaaa. Siap! Tapi i ni jenis tak puas hati kalau tengok belog ni tak ceria dengan warna-warna yang menarik. So i buat major edit. Ubah segala macam-macam dari header, body, siderbar, footer dan semualah! Header tu i mintak Shafwan Radzi (bakal photog i yang terer edit dan graphic) buat dengan harga RM10. I mintak dia kekalkan bride tu dan tambah groom.

Ni template asal blog i sebelum edit.
Download it here | View Demo here.
via Creative Bytes

Sila baca instructions dekat blog tu untuk install template wedding 3 column ni. Lepas tu kalau creative boleh la edit semua sekali. Macam yang i buat. Cer tengok hasil rupa blog i lepas kena major edit.

5 comments:

fatinfaqhtee on Thursday, March 22, 2012 5:29:00 PM said...

nice ! tp xrajin la pulak. huhu

Cik Zimie on Thursday, March 22, 2012 8:14:00 PM said...

comel comel hehe

oshinz on Thursday, March 22, 2012 11:19:00 PM said...

huda memang terrreeeelll bab2 edit blog ni.

Huda Luna on Friday, March 23, 2012 11:59:00 AM said...

fatin : hehe kalau rajin mesti menjadi =P

zimie : hee =D berkat kerajinan

oshinz : hui mane ade!

Huda Luna on Friday, March 23, 2012 11:59:00 AM said...

fatin : hehe kalau rajin mesti menjadi =P

zimie : hee =D berkat kerajinan

oshinz : hui mane ade!

 

Copyright 2010 Still Counting . . . by Huda Luna. Edited by HudaLuna.